phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Het wensencodicil van Bob Johansson
Wij laten ons inspireren door levensverhalen. Het fictieve, indrukwekkende, verhaal van Bob Johansson vormt zo'n inspiratiebron. Hoe zouden wij dit verhaal vertalen naar een exceptionele uitvaart?

Verbinden met Washington

Het bijzondere talent en de enorme passie leidt tot een indrukwekkend exceptioneel afscheid dat al start op de avond voor de uitvaart. Die avond wordt in de Koninklijke Schouwburg, Den Haag, een afscheidsconcert gegeven voor Bob, waarbij vele musici, oud & jong talent, op muzikale wijze herinneringen ophalen aan hem. Na het concert is er een informeel samenzijn waarbij ook de familie van Bob aanwezig zal zijn. Een emotionele, maar schitterend passende manier om alles wat Bob heeft gecreĆ«erd in zijn leven te ervaren.

De uitvaart zal in kleinere kring plaatsvinden. In de aula van het crematorium zijn een kleine honderd genodigden aanwezig die op persoonlijke wijze hun laatste groet aan Bob brengen. Wel is er een livestream verbinding met het conservatorium in Washington, daarvandaan wordt een bijdrage geleverd door enkele sprekers. Deze verbinding zal ook ingeschakeld blijven bij de invoer van de kist, waar de vrouw, kinderen en beste vrienden van Bob bij aanwezig zijn.

Na afloop is er een gezamenlijke lunch in de Haagse Pulchri studio met culinaire catering. Per bus worden de gasten hier naartoe gebracht. Praktisch, want er ontstaan zo geen parkeerproblemen, maar ook prettig. Want iedereen is zo al direct met elkaar.

 

Wilt u ook uw wensen vastleggen in een wensencodicil? Maak een afspraak