phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Wie zijn wij?
Wij zijn de mensen achter Ad Patres. Samen met u vertalen wij uw wensen en ideeën naar een mooi afscheid. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt, vanaf de voorbereiding tot en met de dag van de uitvaart. Dit is óf Monique van den Brink óf Sabina Opstal.
Mooie herinneringen zijn blijvend, het is voor mij dan ook belangrijk de uitvaart een mooie laatste herinnering te laten zijn.
Monique van den Brink
Monique uitvaartondernemer

Van iedere uitvaart een afscheid maken dat het unieke verhaal van iemand vertelt. Geen mens is gelijk, geen familie is gelijk en ook geen uitvaart is gelijk: het is iedere keer weer uniek. Mijn passie voor mensen, organisatievermogen, perfectionisme en oog voor detail, sluiten geheel aan bij die filosofie van Ad Patres. Jarenlange ervaring in de hospitality heeft mij gevormd.

Het is altijd bijzonder een week lang intens met familie en nabestaanden contact te hebben, hen te ontmoeten op een kwetsbaar moment in hun leven en samen met hen een prachtige uitvaart te componeren. Van het moment van de melding van overlijden tot de uitvaart zelf blijf ik persoonlijk betrokken.

Bel Monique direct: 06 466 079 77
m.vandenbrink@adpatres.nl

Wilt u contact opnemen met Monique? Dat kan zowel telefonisch, als via de mail en op locatie. Contact
Ik wil voor iedereen een mooie persoonlijke uitvaart vormgeven. Helemaal passend bij de persoon die is overleden. Ik let op alle details.
Sabina Opstal
Sabina uitvaartondernemer

Na het overlijden van een geliefd persoon in uw omgeving kom ik bij u thuis om te luisteren wat de wensen en ideeën zijn met betrekking tot het vormgeven van de uitvaart. Hoe heeft iemand geleefd, wat was belangrijk voor hem of haar tijdens het leven? Er is tegenwoordig zoveel mogelijk, dat het maken van keuzes voor u soms niet even gemakkelijk is. Het mooie aan mijn vak, dat ik inmiddels 12,5 jaar met alle liefde uitoefen, is dat ik u hierin bij mag staan. Ik neem hier dan ook echt de tijd voor zodat wij uiteindelijk samen een mooie persoonlijke uitvaart kunnen vormgeven. Op unieke locaties, overeenkomstig uw exclusieve wensen. Helemaal passend bij de persoon die is overleden.

Ik let op alle details. Voor mij is het belangrijk dat u als nabestaande met een goed gevoel kunt terugkijken op deze periode. Daarom vind ik het belangrijk goed contact te hebben met elkaar, u kunt mij dus altijd bellen (070 - 355 64 27) of mailen: s.opstal@adpatres.nl

Wilt u contact opnemen met Sabina? Dat kan zowel telefonisch, als via de mail en op locatie. Contact