phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Wie zijn wij?
Uitvaartonderneming Ad Patres is een kleine persoonlijke uitvaartorganisatie, gevestigd in Den Haag. Samen met u vertalen wij uw wensen en ideeën naar een mooi persoonlijk exceptioneel afscheid. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt, vanaf de voorbereiding tot en met de dag van de uitvaart.
Mooie herinneringen zijn blijvend, het is voor mij dan ook belangrijk de uitvaart een mooie laatste herinnering te laten zijn.
Monique van den Brink

Van iedere uitvaart een afscheid maken dat het unieke verhaal van iemand vertelt. Geen mens is gelijk, geen familie is gelijk en ook geen uitvaart is gelijk: het is iedere keer weer uniek. Onze passie voor mensen en hun levensverhalen, gecombineerd met ons organisatietalent en oog voor detail maken Ad Patres een unieke uitvaartonderneming.

Het is altijd bijzonder een week lang intens met familie en nabestaanden contact te hebben, hen te ontmoeten op een kwetsbaar moment in hun leven en samen met hen een prachtige uitvaart te componeren. Van het moment van de melding van overlijden tot de uitvaart zelf blijven wij persoonlijk betrokken. Uitvaartverzorging doe je met je hart. En dat maakt dit vak ook zo mooi.

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Belt u ons gerust. Contact