phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Zekerheid voor uw nabestaanden

Depositofonds

Wilt u het uw nabestaanden minder moeilijk maken? Dan is geld opzij zetten in het Ad Patres Depositofonds een goed idee. U stort het gewenste bedrag en ontvangt hierover jaarlijks een mooie rente. Uw uitvaart kan dan geheel volgens wens verzorgd worden en uw nabestaanden zijn ervan verzekerd dat er een geldbedrag beschikbaar is voor de kosten.

Uw deposito komt pas vrij na uw overlijden en kan alleen voor de uitvaart gebruikt worden. Mocht er een bedrag overblijven, dan wordt dat overgemaakt op een deposito van een nabestaande of wordt dit uitgekeerd aan de nabestaanden.

Mogelijk dekt uw huidige uitvaartverzekering niet meer de kosten van de uitvaart zoals u die wenst. Geld opzij zetten in ons depositofonds is een goede mogelijkheid om een lopende of premievrije verzekering aan te vullen. Uw nabestaanden worden dan niet onnodig geconfronteerd met extra kosten. Wij stellen geen leeftijdseisen en medische eisen. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Maak dan een afspraak info@adpatres.nl of 070 355 64 27 of meld u direct aan.