phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Wensencodicil: al uw uitvaartwensen vastgelegd in één document

Uitvaartwensen vastleggen

Na een overlijden is het voor de nabestaanden belangrijk om bij het afscheid de wensen in te vullen van de overledene. Hoe beter die wensen zijn vastgelegd, hoe passender het afscheid kan worden vormgegeven. Een wensencodicil maken helpt hierbij. Wij assisteren u graag bij het vertalen van uw unieke levensverhaal naar een buitengewone uitvaart en uw wensen vooraf vast te leggen op papier. Ieder detail is belangrijk voor ons.

Heeft u al nagedacht over uw eigen afscheid?

En heeft u dit weleens besproken? Nadenken over een begrafenis of crematie is niet leuk, maar wel verstandig. Wij helpen u hierbij. Wij adviseren, denken creatief mee over de realisatie en wij leggen al uw wensen vast in een persoonlijk wensencodicil. Doormiddel van het herinneringsdocument helpen wij u graag om uw unieke levensverhaal te vertalen naar een buitengewone uitvaart. 

Wat is een wensencodicil?

Een wensencodicil is een herinneringsdocument waarin u kunt vastleggen hoe u herinnerd wilt worden en wat voor u belangrijk is. Voor uzelf en uw nabestaanden is het meestal een hele geruststelling als er iets op papier staat.

Wilt u hulp bij het opstellen van uw wensencodicil? Download het herinneringsdocument. Dit document geeft u voldoende handvatten om uw wensen op papier te zetten.

Ieder detail kan een afscheid beter vormgeven
Wilsbeschikking opstellen bij Ad Patres

Alles is mogelijk

Wilt u live muziek, zoekt u een bijzondere locatie, is er een exclusieve wijnsoort die u wilt schenken? Alles is mogelijk. Wij helpen u bij het opstellen van uw persoonlijke wensencodicil en leggen zo alle details vast. Het origineel bewaart u bij uw belangrijke papieren, zodat uw nabestaanden dit eenvoudig kunnen vinden. Wij bewaren voor u een kopie, voor de zekerheid.