phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Keurmerken

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger? Dan biedt het keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg u de zekerheid dat u met een professionele en betrouwbare uitvaartverzorger te maken heeft en bent u zeker van deskundige dienstverlening. Ad Patres draagt het keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Daarnaast dragen wij het Greenleave keurmerk. Daarmee bent u zeker van betrouwbare en deskundige dienstverlening en heeft u de zekerheid dat de uitvaart ook zo duurzaam mogelijk kan worden uitgevoerd.
Logo keurmerk

De keurmerken die Ad Patres heeft, bieden u zekerheid over de kwaliteit van de dienstverlening. Ad Patres beschikt zowel over het keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg als over het Greenleave Keurmerk. Om deze keurmerken te mogen dragen moeten wij aan strenge criteria voldoen. Criteria die zijn opgesteld om u als klant te garanderen dat u een goede keuze maakt. Daarnaast zijn natuurlijk de persoonlijke klik die u met de uitvaartverzorger heeft en het gevoel dat u bij Ad Patres heeft, minstens zo belangrijk. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek.

Ad Patres draagt het Greenleave keurmerk. Wij bieden actief duurzame uitvaarten aan, dat houdt in dat wij onze klanten voor ieder onderdeel van een uitvaart een duurzaam alternatief aanbieden. Duurzaamheid bij uitvaartverzorging zou vanzelfsprekend moeten zijn. De Stichting GreenLeave zet zich daarvoor in. Want een betere wereld achterlaten aan onze kinderen en kleinkinderen, dat willen we toch allemaal? Door een duurzaam afscheid te organiseren, leveren we een laatste bijdrage aan iets goeds voor onze nabestaanden.