phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Nazorg

Verwerken van uw verlies

Tijdens de uitvaart neemt u afscheid van uw dierbare. Dit is een moeilijke tijd die u vaak in een roes beleeft. Wij doen er alles aan om het afscheid zo mooi en bijzonder mogelijk te laten verlopen, geheel passend bij de waarde die de overleden persoon voor u had. Maar na het afscheid volgt altijd nog een moeilijke tijd van rouw, van het verwerken van uw grote verlies. Ook in die periode zijn wij er voor u.
Ook na de uitvaart wil ik er zijn voor de nabestaanden.
Monique van den Brink

Wij nemen altijd zo'n twee à drie weken na de uitvaart telefonisch contact op met u. Vanzelfsprekend willen wij weten hoe u de uitvaart en onze dienstverlening heeft ervaren. Of u tevreden bent. Maar wij willen vooral weten hoe het met u gaat en of u nog ondersteuning nodig heeft. Of wij nog iets voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen, als u dat wenst, ondersteuning bieden bij de rouwverwerking of bij de administratieve, fiscale of juridische afwikkeling van het overlijden. Ook spreken wij graag even de factuur voor onze dienstverlening met u door, voordat deze aan u wordt toegezonden.

Handige opzegservice na overlijden

Wilt u snel en efficiënt uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dan kunt u gebruik maken van onze handige NabestaandenLoket.

Bedankkaartjes na de uitvaart

Wilt u bedankkaartjes verzenden naar de mensen die u tot steun waren voor, tijdens of na de uitvaart? Dan kunt u bij ons bedankkaartjes bestellen. Dat kunnen we verzorgen in een thema of ontwerp naar keuze of passend in de stijl van het rouwdrukwerk. 

U kunt hier uw bedankkaarten bestellen Bestellen