phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Het verhaal van Ad Patres

Uitvaartverzorger in Den Haag

Ad Patres wordt geïnspireerd door mooie levensverhalen. Het verhaal van Ad Patres zelf is ook mooi. Wij zijn twee gedreven begrafenisondernemers die met een bijzondere visie en vanuit een monumentaal pand op de Frederik Hendriklaan in Den Haag er iedere dag aan werken om exceptionele uitvaarten te verzorgen.

De naam Ad Patres

De naam Ad Patres heeft een klassieke betekenis, 'naar de voorvaderen gaan'. Een naam die al decennia lang bekend is, met name in Den Haag. Uitvaartonderneming Ad Patres is in de vorige eeuw ontstaan uit het samengaan van diverse kleinere begrafenisondernemingen uit Den Haag: Van Deursen, Klokgieters & Zn., Johs. Ouwejan B.V. en Inget Mati.

Ad Patres verzorgt exceptionele uitvaarten in sfeervolle ambiance

Voor een bijzonder afscheid, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij uitvaartverzorging Ad Patres. Uw levensverhaal is onze inspiratie. In overleg met u creëren wij een exceptioneel afscheid. Als uitvaartbegeleider munt Ad Patres uit in organisatietalent, oog voor detail en goede dienstverlening. Wij nemen alle tijd voor een persoonlijke begeleiding. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om van het afscheid een bijzonder mooie herinnering te maken. 

Bijzondere uitvaartlocaties in Den Haag en omstreken

Ad Patres is een unieke begrafenisondernemer in Den Haag, gevestigd op de Frederik Hendriklaan 7 in het Statenkwartier in Den Haag. In ons statige herenhuis beschikken we over een eigen huis- en rouwkamer. Hier bieden wij nabestaanden verschillende mogelijkheden om in de dagen voor de uitvaart afscheid te nemen van hun naasten, in stijl. De monumentale locatie is ook heel geschikt voor een afscheidsceremonie in klein gezelschap. 

Wij verzorgen begrafenissen en crematies in Den Haag, Wassenaar en omgeving. Natuurlijk kunt ook kiezen voor een van onze andere stijlvolle uitvaartlocaties of een andere bijzondere locatie die voor u belangrijk is. 

Uitvaartverzorging Ad Patres stemt het afscheid af op uw persoonlijke wensen. Uw levensverhaal is onze inspiratie.

De uitvaartverzorgers van Ad Patres

Onze uitvaartbegeleider Monique van den Brink stelt zich graag aan u voor. Zij publiceert regelmatig interessante wetenswaardigheden over het vak.

Heeft u vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen.
info@adpatres.nl
070 - 355 64 27