phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Den Haag?

Ad Patres is de uitvaartverzorger voor exceptionele uitvaarten in regio Den Haag geleid door Monique en Sabine, twee betrokken uitvaartondernemers. Wij zijn gevestigd op de Wijndaelersingel 1 in Den Haag. Wij zijn 24/7 bereikbaar en dragen zorg voor een mooie en persoonlijke uitvaart.

Ad Patres: uitvaartonderneming Den Haag

Wij begrijpen dat u een bijzonder afscheid wilt regelen voor uw dierbare en dat u direct antwoord nodig hebt op een aantal vragen rond het overlijden en de uitvaart. Wij nemen zorgen en regelwerk rond de uitvaart, crematie of begrafenis, uit handen en verzorgen een afscheid in stijl, passend bij het leven van uw dierbare.

Om dit volledig naar wens te verzorgen is het raadzaam gebruik te maken van een wilsbeschikking of wensencodicil. In dit document legt u vast hoe u herinnerd wilt worden en wat voor u belangrijk is. 

Bel een uitvaartonderneming.

Het is belangrijk dat een arts het overlijden officieel vaststelt. Bel dus altijd een huisarts of behandelend arts voor een verklaring van overlijden. En bel een uitvaartonderneming of begrafenisonderneming in de buurt. Uitvaartonderneming Ad Patres is 24/7 bereikbaar via 070 355 64 27. 

Wat doet een uitvaartondernemer voor u?

 • Wij beantwoorden direct uw eerste vragen aan de telefoon.
 • De uitvaartbegeleider komt bij u langs om de wensen voor het afscheid te bespreken.
 • De uitvaartonderneming draagt zorg voor het ophalen van het lichaam van de overledene.
 • De uitvaartonderneming draagt ook zorg voor de laatste verzorging van de overledene. Medewerkers van uitvaartonderneming Ad Patres zijn hierin vakkundig geschoold. Indien u samen met de uitvaartonderneming de laatste verzorging wilt doen is dat altijd bespreekbaar.
 • Samen locatie van opbaren tot de dag van de uitvaart bepalen, thuis of op een van de sfeervolle rouwlocaties van Ad Patres in Den Haag of omgeving.
 • De begrafenisonderneming zorgt voor het eventuele vervoer naar het rouwcentrum of de rouwlocatie en het vervoer op de dag van de uitvaart.

Wat bespreekt de begrafenisondernemer nog meer met u?

De begrafenisondernemer bespreekt alle wensen en mogelijkheden rond de dag van het afscheid met u. Hierbij kijken wij samen met u naar volgende punten:

 • Keuze voor begrafenis of crematie
 • Uitvaartlocatie
 • Rouwauto
 • Sprekers, gedichten en muziekkeuze
 • Fotopresentatie

Natuurlijk denkt u ook samen met de uitvaartondernemer na over eventuele rouwkaarten en een samenzijn na de uitvaart met een passend kopje koffie, glaasje wijn of tapas. Alles is bespreekbaar.Monique en Sabine kunnen u hierin ook goed adviseren.

Levensverhalen zijn onze inspiratie

Het levensverhaal van uw naaste is voor uitvaartondernemer Ad Patres de inspiratie voor het regelen van een mooie en unieke uitvaart. Want de herinnering aan de dag van de uitvaart moet een hele mooie zijn. Dat begrijpen Monique en Sabine als geen ander.

Maak een vrijblijvende afspraak om al uw wensen vast te leggen. Alleen of met uw naasten. Afspraak maken