phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Crematorium Haagse Duinen
Aan de Wijndaelersingel in 's-Gravenhage vindt u ons crematorium midden tussen het groen. Het uitvaartcentrum en het crematorium van Ad Patres zijn direct met elkaar verbonden. Zo biedt onze locatie alle mogelijkheden om een passend afscheid te verzorgen. Ad Patres verzorgt exceptionele uitvaarten in regio Den Haag. Heeft u hulp nodig bij het plannen van de crematie en uitvaart? Monique en Sabina zorgen er samen met u voor dat er een uniek afscheid wordt ingericht dat het leven weerspiegelt

Gastvrij crematorium Haagse Duinen

Stijlvol, rustig, warm, natuurlijk. Dat zijn de woorden die mensen gebruiken om het crematorium te beschrijven. Het gebouw omarmt de bezoeker op een aangename manier. Het lijnenspel, de hoge plafonds in combinatie met het vele hout en de natuurlijke materialen, het zorgt er allemaal voor dat u zich welkom voelt. En wanneer u dan de aula betreedt, met uitzicht op het bos en ingericht met meubilair in zachte tinten, dan voelt u zich op uw gemak. Dan kunt u op een passende wijze afscheid nemen.

Gasten van het Crematorium Haagse Duinen worden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het is mogelijk af te wijken van de standaardtijden, wilt u een vroege bijeenkomst of juist een heel late? Wilt u op zondag een uitvaart? Het is mogelijk in Crematorium Haagse Duinen.

Aula Crematorium Haagse Duinen
De aula van Crematorium Haagse Duinen

Wensen voor de crematie

Bij Ad Patres staat het unieke leven centraal. Wij helpen u dan ook graag bij het organiseren van een bijzonder afscheid. Crematorium Haagse Duinen in Den Haag is verbonden met het uitvaartcentrum, op deze manier kan de gehele uitvaart op één locatie plaatsvinden.
Ieder detail kan een afscheid beter vormgeven. Wij raden u daarom aan een wilsbeschikking op te stellen. Wij helpen u hier graag bij.

Maakt u gerust een afspraak voor het vastleggen van uw wensen. Mijn uitvaartwensen vastleggen