phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Uitvaartcentrum Den Haag

Op de Wijndaelersingel 1 in Den Haag beschikken wij over een stijlvolle intieme rouwkamer. Hier bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance in de dagen voor de uitvaart nog afscheid te nemen van hun naasten. U kunt de rouwkamer vooraf bezichtigen. Belt u hiervoor met 070 355 64 27 en we maken graag een afspraak met u.

Een uitvaartcentrum in een stijlvolle ambiance

Ons uitvaartcentrum is een plek waar u het afscheid vorm kunt geven zoals u dat wenst. Uw wensen en uw levensverhaal zijn onze inspiratie voor een persoonlijk en stijlvol afscheid. Lees hieronder meer informatie over het familiebezoek, de condoleance en de afscheidsplechtigheid.

Wilt u weten wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort in ons sfeervolle uitvaartcentrum? Neem contact op met Ad Patres en maak een afspraak voor het bezichtigen van de rouwkamer.

Wij kunnen de afscheidsplechtigheid natuurlijk ook op een andere bijzondere locatie van uw keuze verzorgen.

Condoleance

Als u belangstellenden de gelegenheid wilt bieden afscheid te nemen in ons rouwcentrum en de nabestaanden te condoleren, dan kan dat ook. Hoe mooi is het om hierbij, in de stijl van de overledene, zijn of haar favoriete drankje of hapje aan te bieden. Dat kan bijvoorbeeld de lievelingswijn zijn, Indische spekkoek of de favoriete hazelnoottaart.

Familiebezoek

U kunt in de dagen vooraf aan de uitvaart nog bij uw dierbare zijn. We stemmen met u vooraf graag de mogelijkheden af. Onze rouwkamer is op die momenten exclusief voor u. Zo kunt u in alle rust en beslotenheid nog even bij elkaar zijn in een sfeervolle ambiance.

Afscheidsplechtigheid

Wilt u voorafgaand aan de begrafenis of crematie met een klein gezelschap afscheid nemen, dan biedt onze locatie daarvoor diverse mogelijkheden. De gewenste muziek kan voor u worden gedraaid of live gespeeld, een voorganger of ritueel begeleider kan de bijeenkomst leiden en ook hier kunnen de gewenste hapjes of drankjes geserveerd worden. 

Wij kunnen het afscheid ook op een van onze andere mooie locaties of een locatie naar keuze vormgeven. Uw wensen en levensverhaal zijn onze inspiratie.

Neem gerust contact op met Ad Patres.
info@adpatres.nl
070 - 355 64 27