phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Mooie rouwkamer in uniek pand

Rouwcentrum Den Haag

Op de Frederik Hendriklaan 7 in het Statenkwartier in Den Haag beschikken wij over een eigen monumentaal pand waarin een sfeervolle huis- en rouwkamer zijn gevestigd. Hier bieden wij nabestaanden verschillende mogelijkheden om in de dagen voor de uitvaart nog afscheid te nemen van hun naasten.

Familiebezoek

U kunt in de dagen vooraf aan de uitvaart nog even bij uw dierbare zijn. Dat kan op de door u gewenste dagen en tijden, onze rouwkamer is op die momenten exclusief voor u. Zo kunt u in alle rust en beslotenheid nog even bij elkaar zijn in een sfeervolle ambiance.

Condoleance

Als u belangstellenden de gelegenheid wilt bieden afscheid te nemen in ons rouwcentrum en de nabestaanden te condoleren, dan kan dat ook. Ook dit plannen wij op het door u gewenste moment. Hoe mooi is het om hierbij, in de stijl van de overledene, zijn of haar favoriete drankje of hapje aan te bieden. Dat kan bijvoorbeeld de lievelingswijn zijn, het Brabants worstenbroodje of de favoriete hazelnoottaart.

Kroonluchters in Rouwkamer

Afscheidsplechtigheid

Wilt u voorafgaand aan de begrafenis of crematie met een klein gezelschap afscheid nemen (maximaal 20 personen), dan is onze rouwkamer daarvoor een perfecte plek. De gewenste muziek kan voor u worden gedraaid of live gespeeld, een voorganger of ritueel begeleider kan de bijeenkomst leiden en ook hier kunnen de gewenste hapjes of drankjes geserveerd worden.  

Rouwcentrum Ad Patres