phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Ad Patres. Mooi uitvaartcentrum in monumentaal pand.

Uitvaartcentrum Den Haag

Op de Frederik Hendriklaan 7 in het Statenkwartier in Den Haag beschikken wij over een klein intiem uitvaartcentrum in een monumentaal pand waarin een sfeervolle huis- en rouwkamer zijn gevestigd. Hier bieden wij nabestaanden verschillende mogelijkheden om in een sfeervolle ambiance in de dagen voor de uitvaart nog afscheid te nemen van hun naasten. U kunt de rouwkamer vooraf bezichtigen. Maak gemakkelijk een afspraak.

Een uitvaartcentrum in een monumentale en huiselijke ambiance

Het uitvaartcentrum van Ad Patres is een plek waar u het afscheid vorm kunt geven zoals u dat wenst. Uw wensen en uw levensverhaal zijn onze inspiratie voor een persoonlijk en stijlvol afscheid. Lees hieronder meer informatie over het familiebezoek, de condoleance en de afscheidsplechtigheid in ons monumentale pand.

Wilt u weten wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort in ons sfeervolle uitvaartcentrum? Neem contact op met Ad Patres en maak een afspraak voor het bezichtigen van de rouwkamer en familieruimte.

Wij kunnen de afscheidsplechtigheid natuurlijk ook op een andere bijzondere locatie van uw keuze verzorgen.

Condoleance

Als u belangstellenden de gelegenheid wilt bieden afscheid te nemen in ons rouwcentrum en de nabestaanden te condoleren, dan kan dat ook. Ook dit plannen wij op het door u gewenste moment. Hoe mooi is het om hierbij, in de stijl van de overledene, zijn of haar favoriete drankje of hapje aan te bieden. Dat kan bijvoorbeeld de lievelingswijn zijn, het Brabants worstenbroodje of de favoriete hazelnoottaart.

Familiebezoek

U kunt in de dagen vooraf aan de uitvaart nog even bij uw dierbare zijn. Dat kan op de door u gewenste dagen en tijden, onze rouwkamer is op die momenten exclusief voor u. Zo kunt u in alle rust en beslotenheid nog even bij elkaar zijn in een sfeervolle ambiance.

Afscheidsplechtigheid

Wilt u voorafgaand aan de begrafenis of crematie met een klein gezelschap afscheid nemen (maximaal 20 personen), dan biedt ons rouwcentrum met sfeervolle rouwkamer daarvoor alle mogelijkheden. De gewenste muziek kan voor u worden gedraaid of live gespeeld, een voorganger of ritueel begeleider kan de bijeenkomst leiden en ook hier kunnen de gewenste hapjes of drankjes geserveerd worden. Bij Ad Patres verblijft u in de sfeervolle ambiance van een monumentaal pand.

Wij kunnen het afscheid ook op een van onze andere mooie locaties of een locatie naar keuze vormgeven. Uw wensen en levensverhaal zijn onze inspiratie.

Neem gerust contact op met Ad Patres.
info@adpatres.nl
070 - 355 64 27

Rouwcentrum Ad Patres Den Haag sfeervolle rouwkamer