phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Begrafenisonderneming Ad Patres

Het verhaal van Ad Patres

Wij worden geïnspireerd door mooie levensverhalen. Het verhaal van Ad Patres zelf is ook mooi. Wij zijn twee gedreven begrafenisondernemers die met een bijzondere visie en vanuit een toplocatie in Den Haag er iedere dag aan werken om exceptionele uitvaarten te verzorgen.

De naam Ad Patres heeft een klassieke betekenis, 'naar de voorvaderen gaan'. Een naam die al decennia lang bekend is, met name in Den Haag. Ad Patres is in de vorige eeuw ontstaan uit het samengaan van diverse kleinere begrafenisondernemingen uit Den Haag: Van Deursen, Klokgieters & Zn., Johs. Ouwejan B.V. en Inget Mati.

Sfeervolle ambiance

Ad Patres begrafenisondernemingen is gevestigd op de Frederik Hendriklaan 7 in het Statenkwartier in Den Haag. Ons statige herenhuis op de Frederik Hendriklaan is zeer geschikt voor het verzorgen van uitvaarten in een sfeervolle ambiance. Wij beschikken over een eigen huis- en rouwkamer. Deze kan ook gebruikt worden door andere uitvaartondernemers.

Wij kiezen voor locaties die aansluiten bij het leven van de persoon waarvan afscheid genomen wordt. Wij beschikken zelf over een aantal locaties, maar vinden het juist inspirerend om te zoeken naar unieke plekken met een bijzondere betekenis. 

Onze mensen

Onze uitvaartbegeleider Monique van den Brink stelt zich graag aan u voor. Zij publiceert regelmatig interessante wetenswaardigheden over het vak.